BIJ (EEN) INSTRA ZIT DE SCHOONHEID VAN BINNEN

En daarmee doelen we niet alleen op de bedrijfswageninrichtingen die wij maken. Maar óók op de mensen die bij Instra werken. Ons succes komt vanuit onze medewerkers. Wij stimuleren inzet, leergierigheid en enthousiasme waarmee zij de verwachtingen van onze opdrachtgevers keer op keer weten te overtreffen.

Vacatures

Bekijk hier de uitgelichte vacatures:

Niet de vacature die je zoekt? Bekijk de lijst onder aan de pagina voor alle openstaande vacatures.

OVER INSTRA

Instra is ooit begonnen in een garage in het dorpje Zeeland in Noord-Brabant. Nu is het bedrijf al twee keer uit zijn pand gegroeid, is er een nieuwe branche bij gekomen, is het verhuisd naar een stad en heeft het klanten over heel Nederland. Het bedrijf telt nu meer dan 50 medewerkers. Samen hebben deze medewerkers maar een doel: kwalitatieve, veilige en zo efficiënt mogelijk bedrijfswageninrichtingen maken waarmee we de verwachtingen van onze klanten keer op keer weten te overtreffen!

Ja, ik wil solliciteren!

EEN SUCCESVOL BEDRIJF BEGINT BIJ DE MEDEWERKERS

Er werken bij ons 50 Instra-medewerkers waaronder monteurs, planners, logistiek medewerkers, verkopers, engineers en administratief medewerkers.  En al deze medewerkers bouwen samen mee aan (een) Instra. Onze cultuur kunnen we beschrijven met vier verschillende fundamenten.

Ja, ik wil bij Instra werken!
Vooruitstrevend

Vooruitstrevend

Werken om te leren!

De medewerkers van Instra zijn leergierig en vernieuwend. Uitdagingen is waar onze medewerkers enthousiast van worden! Zo worden zij gestimuleerd om zichzelf te ontwikkelen. Dit doen we met een opleidingstraject waarin je de processen, manieren van bouwen en producten leert kennen. Daarnaast volgen medewerkers relevante cursussen en behalen ze de benodigde certificaten zoals VOL-VCA, NEN-3140, NEN-2384, NEN-9140 (werken met elektrische voertuigen) en BHV.

De leukste en meest besproken cursus die wij onze medewerkers bieden is de bott inbouwtraining in Duitsland. Niet alleen kom je daar alles te weten over de bott-producten maar leer je ook hoe je deze op een veilig en gecertificeerde manier monteert. En net zo belangrijk is het een ervaring om nooit te vergeten!

  • check Certificaten en cursussen om veilig te werken

Een prettige werkomgeving

Schone handen is wel zo fijn

Goed gereedschap is het halve werk en dat is in onze professionele werkplaats te vinden. Onze cultuur ademt orde en netheid, we houden dingen graag schoon en opgeruimd zodat we altijd het juiste gereedschap op de juiste plek hebben liggen. Bij ons werk je vrijwel altijd aan gloednieuwe voertuigen met nieuwe producten in een ruim opgezette werkplaats.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers kunnen uitblinken in hun werk zodat zij de verwachtingen van onze opdrachtgevers keer op keer overtreffen!

  • check Orde en netheid in een schone werkomgeving
Eigenwijs

Eigenwijs

Eigenwijs is ook wijs

De beste innovaties ontstaan tijdens het werk. Onze medewerkers doen niet iets omdat "we het altijd zo gedaan hebben". Wij stimuleren iedereen om na te denken over hun eigen processen en werkmethoden. En als er iets beter kan, doe het dan! (in goed overleg natuurlijk). Ons kwaliteitsmanagementsysteem waarborgt een continue verbetering door de gehele organisatie en biedt onze medewerkers in iedere functie de ruimte om eigenwijs te zijn.

  • check Je ei kwijt kunnen

Het wij-gevoel

Samen bouwen wij (een) Instra

Bij Instra hebben we verschillende afdelingen met verschillende functies. We zijn allemaal professionals in ons eigen vakgebied maar zijn altijd samen verantwoordelijk voor alle Instra's die wij uitleveren. We hebben veel voor elkaar over, organiseren teamactiviteiten en wij geloven dat plezier hebben met elkaar de samenwerking ten goede komt.

  • check Werkplezier bij Instra