Lichtgewicht kasten

Veel spullen meenemen in een lichte en goedgeorganiseerde bedrijfswagen? Lees hier hoe jij je werk met een bedrijfswagen mét Instra-inrichting nog efficiënter uitvoert.

Jij moet instaat zijn efficiënt te werken met de inbouw van je bedrijfswagen. Dat is een van de uitgangspunten waar wij naar streven tijdens het ontwerpen van een op maat gemaakte inbouw voor onze klanten. Zo werken wij met lichtgewicht materialen. Dit doen we zodat het mogelijk is om meer spullen tegelijkertijd te vervoeren en jouw voetafdruk zo laag mogelijk te houden.

Groot assortiment van inbouwkasten en -producten

Groot assortiment van inbouwkasten en -producten

Daarnaast bouwen wij kasten in die zowel multifunctionele doeleinden hebben óf juist speciaal gekozen zijn om specifieke materialen in te vervoeren. Zo is de bus altijd voorzien van standaard apparatuur wat van pas komt bij elk soort project maar is er ook een mogelijkheid om specifieke apparaturen efficiënt te vervoeren. Hoe de spullen precies in te richten? Onze medewerkers kijken graag met je mee. We hebben door meer dan 30+ jaar ervaring alle kennis in huis om jouw zo goed mogelijk te adviseren over een gepaste bedrijfswageninrichting.

  • check Kasten met multifunctionele doeleinden
  • check Lichtgewicht kasten: voor een zo klein mogelijke voetafdruk
  • check 30+ jaar ervaring in het inbouwen van bedrijfswageninrichting voor de woningbouw branche

Efficiënt opbergen

“Zo veel mogelijk spullen vervoeren in je bedrijfswagen met een Instra-inrichting”