De perfecte partner voor waterschapsbedrijven, dat is Instra. Bij Instra begrijpen we dat inrichtingen van waterschapbedrijven bestand moeten zijn tegen natte en vuile materialen. En laten de duurzame aluminium kasten die wij gebruiken voor de inbouw daar precies voor ontworpen zijn!

Ik wil meer weten!
Waterschap
Machinebouw

Op zoek naar een bedrijfswagen voor in de machinebouw branche? Dan is een bedrijfswagen met een inbouw van Instra een uitstekende keuze.

Ik wil meer weten!

Rouwvervoer nodig? Wij richten niet alleen bedrijfswagens in. Maar ook moderne en duurzame rouwvoertuigen!

Ik wil meer weten!
Rouwvervoer
Netbeheer

Een gebruiksvriendelijke en volledig uitgeruste bedrijfswagen. Dat heb je nodig als netbeheerder. Daar is Instra dé One Stop Shop voor!

Ik wil meer weten!

Op zoek naar een bedrijfswagen voor in de installatietechniek branche? Dan is een bedrijfswagen met een inbouw van Instra een uitstekende keuze.

Ik wil meer weten!
Installatietechniek
Ongediertebestrijding

Een of meerdere bedrijfswagens nodig om spullen te vervoeren om ongedierte mee te bestrijden? Lees hier hoe jij je werk met een bedrijfswagen mét een inrichting van Instra efficiënt uitvoert.

Ik wil meer weten!

Veel spullen meenemen in een lichte en goedgeorganiseerde bedrijfswagen? Lees hier hoe jij je werk met een bedrijfswagen mét Instra-inrichting nog efficiënter uitvoert.

Ik wil meer weten!
Woningbouw
Riolering

Een gebruiksvriendelijke en volledig uitgeruste bedrijfswagen. Dat heb je nodig als rioleringsbeheerder. Daar is Instra dé One Stop Shop voor!

Ik wil meer weten!

Maatwerk is een van onze specialiteiten. Een bedrijfswagen nodig voor een branche die niet bij ons op de website genoemd staat? Geen punt. Ook daar ontwerpen en maken wij een passende bedrijfswageninrichting voor!

Ik wil meer weten!
Overige branches