Allround servicemonteur op locatie

Doet zich onverhoopt een storing voor, dan komt een van onze allround VCA- en NEN-gecertificeerde servicemonteurs in actie. 

Een storing melden!

Preventief onderhoud

We doen er alles aan om onverwachtse storingen te voorkomen. Hiervoor maken we gebruik van kwalitatieve producten en bouwen wij onze bedrijfswageninrichtingen zo storingsbewust mogelijk. Daarnaast bieden wij preventief onderhoud aan storingsgevoelige componenten zoals de standverwarming en voeren wij verplichte inspecties uit aan de stroomvoorzieningen volgens NEN-3140. 

Het oplossen van storingen op locatie proberen we zoveel mogelijk te combineren met preventief onderhoud. Onverwachte ongemakken worden op deze manier zo veel mogelijk voorkomen en zijn onze ritten zo efficiënt mogelijk.

Binnen 1,5 uur op locatie

Voor spoed streven we ernaar dat een van onze servicemonteurs binnen anderhalf uur op locatie is. Lukt het niet om met een van onze eigen servicewagens binnen anderhalf uur op locatie te zijn, dan schakelen we onze servicepartners in. De samenwerking met onze service partners is met zorg aangegaan zodat we zeker weten dat storingen naar behoren worden opgelost. Meer informatie over onze service partners zie je hieronder.

Service partner

Service partner

Teunis Rijssen

“Wij zijn erg blij met Instra als partner en gaan echt een stap verder voor haar klanten. We lossen storingen voor hen op in het noorden van het land en voorzien de Instra-bedrijfswageninrichtingen periodiek van de verplichte NEN-3140 keuringen en andere inspecties. Onze specialisten zijn hierop ingericht en door de jarenlange samenwerking zijn we goed ingespeeld op de bedrijfswageninrichtingen van Instra. Wij zijn trots op onze nauwe samenwerking!”

Peter Daane
Accountmanager

Service partner

Service partner

Benelux Installation Professionals (BIP)

“Trots zijn wij op de samenwerking met Instra! We werken echt als partners en zijn in vele facetten een verlengstuk voor elkaars klanten. Fijn dat wij onze kennis en expertise van onder andere voertuigbeveiliging, fleet-managementsystemen en camerasystemen mogen overbrengen. Onze inbouwspecialisten voelen zich volledig thuis in de moderne werkplaats van Instra.”

Niek van den Bogaart
Directeur