Een totaalconcept voor ieder specialisme

Als ongediertebestrijder heb je veel specifiek gereedschap bij en al dat gereedschap moet een efficiënte en veilige opbergplek krijgen. Bij Instra hebben we ervaring met inrichtingen voor ongediertebestrijders en hebben we zelfs wat vakinhoudelijke kennis opgedaan de afgelopen jaren! Zo kunnen wij onze klanten in de branche van het juiste advies voorzien en daar geniet jij, als ongediertebestrijder, de voordelen van!

Niet alle ongediertebestrijders hebben dezelfde wensen voor een bedrijfswageninrichting. Elke soort ongedierte heeft een eigen methode van verdelgen. Wij passen de bedrijfswageninrichting daar precies op aan zodat alles makkelijk toegankelijk en georganiseerd is. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je tijdens het werk tijd of ruimte verliest. Hierdoor heb jij jaren profijt van jouw bedrijfswagen. Met een Instra-inbouw heeft jouw ongediertebestrijdingsbedrijf een veilige, functionele ruimte om in te werken!

Kennis over het vervoeren van chemische stoffen

Kennis over het vervoeren van chemische stoffen

Ongedierte bestrijders hebben vaak chemische middelen aan boord. In sommige gevallen is het verplicht in de laadruimte ontluchting toe te passen. Heb je hier advies over nodig? Wij hebben kennis in huis van deze wet- en regelgeving. We geven we je graag advies over hoe een gezond klimaat in de bus te verkrijgen, tot in detail uitgewerkt.

  • check Kennis over de wet- en regelgeving van het vervoeren van chemicaliën
  • check Vakinhoudelijke kennis voor ongediertebstrijders
  • check Maatwerk en standaardisatie voor iedere branche

Efficiënt werken

“Met een Instra-inbouw heeft jouw ongediertebestrijdingsbedrijf een veilige, functionele ruimte om in te werken.”