Tot in de details verzorgt!

Een gebruiksvriendelijke en volledig uitgeruste bedrijfswagen. Dat heb je nodig als netbeheerder. Daar is Instra dé One Stop Shop voor!

Bij Instra zorgen we ervoor dat alles tot in de details verzorgt is en daarvoor hebben we alles in huis. Zo zijn onze verkoopadviseurs getraind in het vertalen van een klantvraag naar een ontwerp, is onze organisatie voorbereid op grote aantallen bestellingen en zijn onze inbouwspecialisten gecertificeerd om alles veilig en kwalitatief te monteren. 

Voor jou als netbeheerder is zekerheid, veiligheid en betrouwbaarheid belangrijk en dat begrijpen wij bij Instra maar al te goed. Daarom zijn onze ontwerpen niet alleen mooi en praktisch maar ook ontzettend betrouwbaar. Wij houden met het ontwerp rekening met preventie van storingen en als er dan toch onverhoopt een storing optreed kunnen wij die vaak snel op locatie verhelpen.

Innovatieve oplossingen

Innovatieve oplossingen

Samen met jou als klant proberen we zo veel mogelijk te standaardiseren om eenheid te creëren in jouw wagenpark. Dit biedt tal van voordelen voor jou als wagenparkbeheerder. Om aan de wensen van meerdere berijders te voldoen hebben we veel innovatieve oplossingen. Denk aan gemakkelijk uitwisselbare kasten en accessoires maar ook aan doorontwikkelde concepten die voor diverse functies toepasbaar zijn.

  • check Alles onder één dak voor een gebruiksvriendelijke en volledig uitgeruste bedrijfswageninrichting
  • check Zekerheid, veiligheid en betrouwbaarheid voorop
  • check Innovatieve standaardisatieoplossingen

Wij zijn er voor de kleine en de grote klanten!

“Onze meerwaarde voor netbeheeerders zit hem in de capaciteit die wij aankunnen met behoud van de kwaliteit die van ons verwacht wordt"