Kwalitatieve partners

Bij Instra gaan we voor pure kwaliteit en maatwerk: de wensen van onze klanten staan altijd centraal. Alle producten die wij integreren in het interieur moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Met de door ons geselecteerde partners hebben we inmiddels een jarenlange relatie opgebouwd. Het zijn stuk voor stuk sterke merken, waarvan de producten zich ruimschoots hebben bewezen.

WIJ KIEZEN VOOR BOTT!

WIJ KIEZEN VOOR BOTT!

Bott bedrijfswageninrichting, dat is waar wij achter staan. Een mooi product wat zich blijft innoveren en de beste wil zijn voor iedere ondernemer, net als wij. Bott past bij dat wat wij belangrijk vinden, mogelijkheden met het uitgebreide assortiment zijn eindeloos en daarmee is er altijd een oplossing beschikbaar. Naast het lichtgewichte kwaliteitsproduct draagt bott bij aan onze enthousiaste, gemotiveerde en opgeleide medewerkers door de bott inbouwtrainingen in Duitsland.

  • check Onze gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat de bott-inrichting voor onze klanten altijd veilig gemonteerd is!

ONZE KEUZE VOOR ELEKTRISCH VERMOGEN!

Kwaliteit en maatwerkoplossingen vinden wij belangrijk. Zo ook voor stroomvooerzieningen en andere elektrische componenten. Deze configureren wij zelf met behulp van de producten van Vitron energy zoals omvormers en acculaders. Het geruime assortiment aan producten is innovatief, biedt altijd een oplossingen en is uiterst betrouwbaar. Niet voor niets bieden ze 5 jaar garantie.

  • check Deze samenwerking met Victron energy zorgt ervoor dat wij onze klanten altijd de best passende stroomvoorziening kunnen bieden.
PASSENDE LAADRUIMTEBESCHERMING

PASSENDE LAADRUIMTEBESCHERMING

Samen maken we een sterk team waarbij de kwalitatieve en vooral perfect passende laadruimtebescherming van Caromi een groot verschil maakt in ons werk. Dat de laadruimtebescherming perfect past is niet voor niets. Bij Caromi meten 3D engineers deze op millimeter nauwkeurig in en worden ze doormiddel van CNC freesmachines geproduceerd.

  • check De kwaliteit, innovatiekracht en nauwe samenwerking met Caromi zorgen ervoor dat wij dit ook aan onze klanten kunnen bieden.

STAND VERWARMINGEN WAAR JE OP KUNT VERTROUWEN!

Zorgeloos voertuigen verwarmen zonder toezicht, dat kunnen wij onze klanten bieden doormiddel van de betrouwbare en veilige systemen van Eberspächer. Al jaren werken wij met Eberspächer en wij hebben onze medewerkers dan ook opgeleid zodat ze de producten van Eberspächer zelf kunnen installeren en onderhouden.

  • check Alles onder één dak, daar helpt Eberspächer ons bij en daar profiteren onze klanten van.
HOOGWAARDIGE LITHIUM-IJZERFOSFAAT ACCU'S

HOOGWAARDIGE LITHIUM-IJZERFOSFAAT ACCU'S

Wij gebruiken de compacte, lichtgewichte en betrouwbare lithium ijzerfosfaat accu’s van Super-B in onze stroomvoorzieningen. De Super-B accu vinden wij simpelweg de beste, niet voor niets geven ze 3 jaar garantie! Wij vertrouwen op de innoverende technologie van SuperB en zetten deze op de juiste manier in voor onze klanten.

  • check Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op een stroomvoorziening die jarenlang goed werkt.

VEBA KOELBOXEN

Wij werken graag samen met VebaBox, samen maken we de beste maatwerkoplossingen voor diverse klanten zoals laboranten en watermonsternemers. We zoeken elkaar graag op en bieden elkaar hulp als dat nodig is.

  • check De combinatie van een VebaBox koeling met een Instra inrichting zorgt ervoor dat onze klanten het beste krijgen uit beide specialismen.