Passende oplossingen voor rouwvervoer

Overbrengvoertuigen voor overledenen, daar zijn wij de marktleider in!

Rouwvervoer stelt speciale eisen aan de inrichting van een bedrijfswagen. Niet alleen moet het functioneel zijn maar het moet ook respectabel zijn naar overledenen en nabestaanden. Bij Instra zijn we gespecialiseerd in rouwvervoerinrichtingen. Jouw wensen worden besproken met onze adviseurs, aansluitend worden deze omgezet naar een 3D-concept door onze engineers. Daarna wordt jouw voertuig vakkundig ingericht door een van onze rouwvervoer ombouwspecialisten.

Wil je meer over deze branche weten?

Duurzaam en flexibel rouwvervoer

Duurzaam en flexibel rouwvervoer

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp in de uitvaartbranche. Zo werken wij veel met lichtgewicht en gerecyclede materialen zodat jij minder brandstof uitstoot en duurzamer rijdt. Onze zelf ontwikkelde lichtgewicht inrichting is geschikt voor elektrisch rijden. Ideaal voor stedelijk gebied en CO2 neutrale uitvaarten.

Is een overbrengvoertuig of staatsievervoer niet de oplossing? Dan is onze flexmodule misschien iets voor jou. De flexmodule is een product waarmee ieder voertuig (indien lang genoeg) in enkele minuten omgebouwd wordt tot overbrengvoertuig. Hiermee kan de overledene in zijn of haar eigen voertuig overgebracht worden.

  • check Marktleider in rouwvervoer
  • check lichtgewicht en geschikt voor elektrische voertuigen
  • check Modern, innovatief en respectvol voor overledene en nabestaanden.

Duurzaamheid in de uitvaartbranche

“Een lichtgewichte rouwvervoerinrichting in een 100% elektrisch rouwvoertuig? Ideaal voor stedelijk gebied en CO2 neutrale uitvaarten.”