Inrichtingen die tegen een stootje kunnen

Op zoek naar een bedrijfswagen voor in de machinebouw branche? Dan is een bedrijfswagen met een inbouw van Instra een uitstekende keuze.

Heb jij vaak groot en zwaar gereedschap bij? Werk in de machinebouw vereist stevig gereedschap. Daarom zijn onze inrichtingen enorm sterk én duurzaam. De inbouw kan tegen een stootje en is erop gebouwd om lang mee te gaan ook al is de inbouw van lichtgewichte materialen gebouwd. Wij hebben jarenlange ervaring met onze machinebouwklanten en staan klaar om advies te geven over een hufterproof bedrijfswageninrichting!

Stroomvoorziening, luchtvoorziening en andere wensen

Stroomvoorziening, luchtvoorziening en andere wensen

In de machinebouw is meer dan opbergplaats nodig in een bedrijfsbus. Denk bijvoorbeeld aan een stroomvoorziening in combinatie met een luchtvoorziening. Wij hebben ervaring in het toepassen van compressoren op omvormers met een accessoire accu. Zo zijn wij niet bang om een compressor uit elkaar te halen en de tank onder de auto te monteren zodat er meer ruimte overblijft in de laadruimte. Voor Instra is dit geen uitdaging. Vertrouw met jouw Instra bedrijfswageninrichting altijd op stroom en perslucht op locatie!

  • check Sterke bedrijfswageninrichting die tegen een stootje kan
  • check Stroomvoorziening om op te vertrouwen
  • check Persluchtvoorziening om op te vertrouwen

Sterke bedrijfswageninrichting met stroom- en persluchtvoorziening

“De inbouw kan tegen een stootje en is erop gebouwd om lang mee te gaan.”