Waterbestendige materialen

Veel van onze klanten werken dagelijks met water. Van waterschappen tot drinkwaterbedrijven, wij hebben er ervaring mee! Werken met water beperkt je in de mogelijkheden van materiaalgebruik. Hout zal op termijn gaan rotten en staal zal roesten. Wij hebben, samen met onze klanten, jarenlange ervaring in het maken van waterbestendige bedrijfswageninrichtingen. 

Inrichtingen maken die jaren lang mee gaan. Dat vinden wij belangrijk. Daarom gebruiken we uitsluitend waterbestendige en duurzame materialen voor de inrichting. Zo maken we gebruik van duurzame aluminium kasten, kunststof laadruimtebescherming en waterbestendige coatings. Zo kun jij als klant jarenlang vertrouwen op jouw ingerichte bedrijfswagen. 

Uitgebreide kennis van klimaatbeheersing

Uitgebreide kennis van klimaatbeheersing

Voor watermonsternamebedrijven hebben wij een expertise in klimaatbeheersing. Samen met onze partners, zoals Vebabox, weten wij watermonsters op de juiste temperatuur te houden en daar kun jij als klant op vertrouwen! Wij maken gebruik van standaard koelingen of laten koelboxen op maat maken zodat ze perfect passen in ons concept.

Onze stroomvoorziening, welke optioneel gevoed wordt door zonnepanelen, is bij normaal gebruik volledig zelfvoorzienend. Zo is het mogelijk om de koeling meerdere uren op de juiste temperatuur constant te laten koelen. Doormiddel van een sensor op GPS kunnen wij waarborgen dat watermonsters volgens de norm getransporteerd worden.

  • check Vocht- en vuilbestendige, duurzame en betrouwbare inrichtingen
  • check Een uitstekende klimaatbeheersing voor het transporteren van watermonsters
  • check Waarborgen dat watermonsters volgens de norm getransporteerd worden

Koelsystemen in een zelfvoorzienend voertuig

‘Watermonsters volgens de norm transporteren met een Instra bedrijfswageninrichting.’