Een uitgebreid assortiment

Om aan alle verschillende wensen te kunnen voldoen, bieden wij een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige producten. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten, die allemaal hun eigen gebruiksvoordelen hebben. Ook over de plek waar het product wordt gemonteerd, denken wij mee. Met als doel een gebruiksvriendelijke bedrijfswageninrichting, waarmee de gebruiker op een verantwoorde, ergonomische manier efficiënt zijn werk kan doen.

Zien welke opties er allemaal zijn voor een gepersonaliseerde bedrijfswageninrichting? Maak een afspraak met een van onze adviseurs en de demobus. De demobus is voorzien van verschillende soorten kasten, lades en apparaturen. Bedenk zo hoe je eigen bedrijfswagen in te richten.

Ja, kom langs met de demobus!
Opbergmogelijkheden

Opbergmogelijkheden

Wij hanteren een uitgebreid assortiment aan opbergmogelijkheden. Naast de opbergmogelijkheden in de bott bedrijfswageninrichtingen maken we ook slim gebruik van andere producten. Zo gebruiken we bijvoorbeeld meerdere soorten vliegtuigrails, die eventueel verzonken kunnen worden in de vloer waardoor deze niet in de weg zit tijdens het inschuiven van materialen. Op deze vliegtuigrail zijn diverse accessoires toe te passen zoals bijvoorbeeld spanbanden. Door vooraf goed te overleggen met de opdrachtgever welke materialen meegenomen moeten worden kunnen we de vliegtuigrail, samen met de accessoires, op een zo efficiënt mogelijke positie plaatsen.

  • check Uitgebreid assortiment aan opbergmogelijkheden

Laadruimtebescherming

Wij hanteren verschillende soorten laadruimtebescherming. Laadruimtebescherming is bedoelt om een voertuig te beschermen tegen beschadigingen van binnenuit. Zo voorkomen we deuken die je vaak van buitenaf juist heel goed kunt zien. Wij vinden het belangrijk dat laadruimtebescherming sterk, duurzaam, licht van gewicht en recyclebaar is. Ons assortiment bestaat uit zowel antislip houten en antislip open structuur honingraat kunststof vloeren. Deze kunststof vloeren zijn lichter van gewicht, kunnen beter tegen vocht en zijn recyclebaar. Wanden bestaan zowel uit betonplex hout, aluminium en open structuur honingraat kunststof.

  • check Bescherm je voertuig van binnenuit
Verlichting (binnen en buiten)

Verlichting (binnen en buiten)

Wij zijn gespecialiseerd in verlichting in en op voertuigen. Binnen in de laadruimte en cabine hanteren wij hoge kwaliteit ledverlichting waar je jaren op kunt vertrouwen. Een goede positionering van de verlichting is natuurlijk van belang zodat de werkruimte efficiënt gebruikt kan worden. De aansluiting van de verlichting is ook belangrijk. Zo kunnen we een fysieke schakelaar monteren of de verlichting laten inschakelen bij het openen van de deur.

Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan dak-en grill flitslampen die we monteren volgens de eisen van de ECE R65 wetgeving. Dit is een Europese wetgeving omtrent optische en akoestische signalering voor voertuigen en trailers. De regelgeving verplicht dat signalering 360° rondom het voertuig op 20 meter afstand en 1.5 meter boven het wegdek zichtbaar is.

  • check Hoge kwaliteit ledverlichting

Hygiëne middelen

Hygiëne is steeds belangrijker, vandaar dat wij een uitgebreid assortiment aan hygiëne middelen aanbieden. Zoals zeep, handdoeken en compacte wateropslag met kraan om de handen te kunnen wassen. We hebben zelfs een complete compacte en uit de houder uitneembare handwasgelegenheid die meegenomen kan worden op locatie. Zo heeft een gebruiker altijd de mogelijkheid om zijn handen te wassen.

  • check Hygiëne is steeds belangrijker
Stroomvoorziening

Stroomvoorziening

Een stroomvoorziening in de auto kan soms erg complex zijn. Bij Instra hebben we diverse componenten waaruit we een passende stroomvoorziening kunnen opbouwen. Naast de standaard oplossingen, zoals een powerpack die meegenomen kan worden naar de klus, stellen wij elektrische systemen samen die passen bij het gebruik van onze opdrachtgevers.

Nieuwe voertuigen zijn, vanwege milieueisen, dermate complex dat er niet zomaar een externe stroomvoorziening aangesloten kan worden. Om storingen aan het voertuig, of startproblemen, te voorkomen gebruiken wij diverse beveiligingssystemen. Naast de beveiligingssystemen voor het voertuig gebruiken wij ook diverse beveiligingssystemen voor de gebruiker zoals een aardlekschakelaar en een isolatiebewaker. Zo kan het systeem altijd veilig gebruikt worden.

  • check Een passende stroomvoorziening voor uw voertuig

Verwarming, koeling en ventilatie

Wij hanteren een uitgebreid assortiment aan verwarmende en koelende componenten. Zo plaatsen wij veilig opgeborgen stand kachels en airco’s op het dak van het voertuig. Zo kan de gebruiker de temperatuur in de laadruimte en cabine regelen, zelfs als er niemand bij het voertuig aanwezig is. Juist om die laatste reden is het zo belangrijk dat de inbouw van dergelijke componenten door onze getrainde inbouwspecialisten op een juiste en veilige manier plaatsvindt.

Naast de veiligheid van het voertuig is de veiligheid van inzittende natuurlijk ook erg belangrijk. Hiervoor hebben we een uitgebreid assortiment aan dak ventilatoren en vloerontluchters. Een juiste plaatsing van beide voorkomt ongewenste gasopslag in de laadruimte.

  • check Uitgebreid assortiment aan verwarmende en koelende componenten
Veiligheidsmiddelen

Veiligheidsmiddelen

Wij hanteren een uitgebreid assortiment aan veiligheidsmiddelen zoals EHBO-koffers, oogspoelflessen, blusdekens, brandblussers en zelfs AED apparaten. Zo kan een berijder altijd eerste hulp verlenen of zelf hulpmiddelen gebruiken als dat nodig is.

  • check Veiligheid voorop!