Groot assortiment van inbouwkasten en -producten

Op zoek naar een bedrijfswagen voor in de installatietechniek branche? Dan is een bedrijfswagen met een inbouw van Instra de juiste keuze!

Een bedrijf in elektrotechniek, koude-/ warmtetechniek, werktuigbouwkunde, zonnepanelen of een loodgietersbedrijf? Voor elk specialisme bouwen wij bedrijfswagens. Wij hebben 30+ jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van maatwerk voor ieder specialisme! Zo weten wij bijvoorbeeld dat in voertuigen in de installatietechniek kleine opslagbakken en -lades nodig zijn. Maar ook uitneembare assortimentsbakken worden vaak in de inbouw verwerkt. Heel handig voor boutjes, moertjes of serviceonderdelen! Kies uit een groot assortiment aan opbergmogelijkheden voor kleine producten.

Elektrische voertuigen

Elektrische voertuigen

Wil jij het wagenpark verduurzamen? Dat vinden wij ook belangrijk! Wij kunnen jou helpen bij het behalen van een verduurzamingsbeleid of bij het geven van invulling in zero emissiezones. Daarnaast zijn wij voorstander van brandstofbesparing en daarom gebruiken wij alleen maar lichtgewicht inbouwkasten. Daarnaast hebben wij ook kennis en de juiste certificeringen (Nen-9140) om elektrische voertuigen in te bouwen. Zo ga jij duurzaam en veilig de weg op.

  • check Eindeloze oplossingen voor maatwerk
  • check Een groot assortiment in opslagbakken en -lades
  • check NEN-9140 gecertificeerd voor het inbouwen van elektrische voertuigen

Maatwerk voor ieder specialisme

“Wij hebben 30+ jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van maatwerk voor de installatietechniek branche!”