WAAROM JE BIJ INSTRA MOET ZIJN?

Onze innovatieve en gedreven medewerkers doen er alles aan om bedrijfswageninrichtingen te vervaardigen die geheel zijn afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers. De verwachtingen overtreffen, daar gaan we voor. Met als resultaat een kwalitatief hoogwaardige inrichting voor een efficiënte werkwijze.

Een Instra gaat verder dan bedrijfswagen- inrichting alleen

Bij Instra bieden we topklasse bedrijfswageninrichting en meer. We leiden het hele proces, van vraag tot levering. Jouw complete ontzorging is onze expertise.

Dat wil ik ook!

Plan een afspraak met onze demobus!

Zien welke opties er allemaal zijn voor een gepersonaliseerde bedrijfswageninrichting? Maak een afspraak met een van onze adviseurs en de demobus. De demobus is voorzien van verschillende soorten kasten, lades en apparaturen. Bedenk zo hoe je eigen bedrijfswagen in te richten. 

Plan een afspraak!

Alles onder één dak!

Veilige, efficiënte bedrijfswageninrichtingen, vervaardigd uit duurzame materialen, dat is ons doel. Maar daarnaast, het oog wil ook wat. Onze afwerking is van dusdanig niveau dat we hiermee de verwachtingen van onze klanten keer op keer weten te overtreffen. We doen dit al vanaf 1991 en hebben ons inmiddels bewezen in uiteenlopende branches. Opdrachtgevers zijn vaak positief verrast door onze vindingrijke oplossingen, waarbij de werkzaamheden van de eindgebruiker altijd centraal staan. Het resultaat: een kwalitatief hoogwaardige inrichting voor een doeltreffende en efficiënte werkwijze waarmee de medewerkers van onze opdrachtgevers graag aan de slag gaan!

Of het nu gaat om de professionaliteit van onze medewerkers, efficiënte interne processen of de optimale samenwerking met onze ketenpartners, bij Instra willen we op alle fronten uitblinken. Dit doen we door het waarborgen van continue verbetering via ons kwaliteitsmanagementsysteem. Zo blijven wij de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen.

Een goede service en naadloze regievoering

Wij regelen het! Van bedrijfswageninrichting tot bestickering, een naadloze planning en aansturing van andere leveranciers bij ons op locatie. We zijn specialisten in supplychainmanagement en daar hebben wij de nodige tools voor ontwikkeld. (Mijninstra.nl) Wij zien klantontzorging niet als containerbegrip maar als een missie en daar weten onze specialistische medewerkers wel raad mee!

Ontzorging bij het bestel- en productieproces

Naast een kwalitatieve inrichting verwachten steeds meer opdrachtgevers ontzorging bij het bestel- en productieproces. Om die reden hebben wij een tool ontwikkeld, MijnInstra.nl voor een optimale supplychain die zichzelf doormiddel van een performance management dashboard continu verbeterd. Daarnaast hebben we de Instra storingsapp ontwikkeld om medewerkers van onze klanten te voorzien van de nodige informatie over hun inrichting en gemakkelijk een eventuele storing te laten melden. Zo doen we dat bij Instra!

Meer info over 'Mijn Instra'!