De focus ligt op het leveren van optimaal presterende machines

Staad is importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines in Midden- en Zuid-Nederland. De focus ligt op het leveren van optimaal presterende machines die helpen klanten succesvol te zijn. Corne Vromans is verantwoordelijk voor de buitendienst van Staad. “Iedereen die onderweg is bij ons, komt voort uit de planning die wij op onze afdeling maken. Maar ook het aanschaffen van onze bedrijfsbussen met de daarbij behorende inrichtingen vallen onder mijn supervisie” aldus Vromans.

De kwaliteit van Instra en bott

De kwaliteit van Instra en bott

De inrichtingen worden ingebouwd door Instra. Die samenwerking verloopt goed. “Doordat de inrichting van bott in principe 2 bussen meegaan hebben wij gekozen voor bott. En dat is helemaal super!” “Daarnaast is de inrichting overzichtelijk en makkelijk schoon te houden. Als je bijvoorbeeld een witte inrichting hebt is dat niet bevorderlijk om die goed schoon te houden” vervolgt Vromans. Bij Staad hebben ze Ford en Mercedes bussen rijden die ze op dezelfde wijze inrichten maar wel met verschillende indelingen. “Instra weet precies als er een bus besteld is, welke inrichting daarbij hoort. Onze monteurs moet zo efficiënt mogelijk werken, het is feitelijk een rijdend kantoor”. “We hebben in het verleden wel andere inrichtingen gehad maar daar waren wij niet tevreden over. Regelmatig moesten er lades en andere onderdelen vervangen worden en dat maken we bij bott niet mee.

  • check Inrichting overzichtelijk en makkelijk schoon te houden
  • check Instra weet precies als er een bus besteld is, welke inrichting daarbij hoort

STAAD

STAAD

“In de laatste bussen hebben we inmiddels de bott vario3 inrichting. Die is volledig van aluminium. We vervoeren ook vaak olie en zware bankschroeven dus gewicht is wel een belangrijke item voor ons. Met een lichtere inrichting kun je dus ook meer laden en dat is voor ons erg belangrijk” besluit Corne Vromans.

CORNE VROMANS