4 jaar geleden begonnen!

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt, begon hij vier jaar geleden zijn eigen bedrijf in de installatietechniek. Wij spraken Moreno Schiepers van Schiepers Installatietechniek over zijn nieuwe bedrijfswagen met een Instra bedrijfswageninrichting.

Efficiënt werken in een goed georganiseerde bus

Efficiënt werken in een goed georganiseerde bus

“Mijn eerste bus was een tweedehands Ford bus waarvoor ik zelf een inrichting had gemaakt om te starten met mijn bedrijf. Nu vier jaar later is het tijd voor een nieuwe bedrijfswagen inclusief een inrichting afgestemd op mijn Festool gereedschappen. Ik verzorg onder andere verwarmingen, sanitair, gasleidingen, airco’s en rioleringstechniek. Om efficiënt te werk te gaan, is een goed georganiseerde bus erg belangrijk. Voor mij is het dus belangrijk om hierin te investeren.

  • check Een goede inrichting is super belangrijk
  • check Instra staat voor de kwaliteit die ik nodig heb

Via social media

Via social media

Via social media kwam ik terecht bij de bott configurator. Deze configurator maakt het mogelijk om online jouw eigen bedrijfswagen naar wens in te richten. Zodoende ben ik met Instra in contact gekomen. Zij werken met bott producten. Deze producten zijn geschikt voor het opbergen van mijn Festool gereedschappen. Zij hebben voor mij een ontwerp op maat gemaakt. Tevreden rijd ik nu weg met mijn nieuwe bedrijfswagen”.

MORENO SCHIEPERS