Al 40 jaar actief in medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen

MediReva is een medisch speciaalzaak, die zorgt voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Al 40 jaar leveren zij door heel Nederland hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen op het gebied van stoma, continentie en retentie, wond, medische voeding en diabetes.

Voorheen bouwde wij onze bedrijfswageninrichting zelf in

Voorheen bouwde wij onze bedrijfswageninrichting zelf in

Ramon Kleintjens is verantwoordelijk voor alle disciplines binnen techniek bij MediReva Revalidatie. “Naast de afdeling techniek beheer ik het wagenpark. In die hoedanigheid ben ik in contact gekomen met Instra. Voorheen bouwde wij onze bedrijfswageninrichting zelf in” vertelt Ramon. “Echter vanaf 2017 gingen wij groots uitbreiden. Waar we eerst regionaal opereerde zijn we toen ook klanten in Brabant en Gelderland gaan bedienen. Dus ook ons wagenpark moest worden uitgebreid. Dat was het moment dat wij de samenwerking zijn aangegaan met Instra. Zij hadden goed aangevoeld wat wij nodig hadden en leverde advies op maat ”.

MediReva Revalidatie was al ruim 10 jaar bott minded. “We hebben destijds gekozen voor de kwaliteit en uitstraling van de bott producten, niet alleen de bedrijfswageninrichtingen maar ook de inrichtingen van onze werkplaats. “De inrichtingen zijn erg betrouwbaar en gaan erg lang mee. Daarnaast zijn het ook gewoon mooie producten die inrichtingen van bott.” vervolgt Kleintjens. Kwaliteit is de focus bij MediReva Revalidatie.

“Wij staan voor kwaliteit en dat doen wij samen met onze partners. Gezien het feit dat we eigenlijkgeen problemen hebben gehad met de bott producten zegt genoeg. Die kwaliteit levert Instra ook, gewoon kwaliteit leveren dat is het. Want klantenbeleving en klantentevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst.

  • check Advies op maat
  • check Wij staan voor kwaliteit en dat doen wij samen met onze partners

Veiligheid zeer belangrijk

Veiligheid zeer belangrijk

“Voor ons is veiligheid natuurlijk ook zeer belangrijk. Voor de bestuurders, producten en dus de inrichtingen. hieraan voldoen de inrichtingen van bott helemaal. Kwaliteit, veiligheid en
betrouwbaarheid daar gaat het om”. “We hebben er geen omkijken naar, daar zeg je eigenlijk alles mee” besluit Ramon Kleintjens

RAMON KLEINTJENS